PASI KOIVUSEN MATKASSA ELÄMYKSIÄ JA ELÄMÄSSÄ JAKSAMISTA -
ETELÄ-RANSKASSA 9.-16.9.
Lähde yksin tai yhdessä "Henkisen kantin metsästykseen" Etelä-Ranskan Aveyroniin. Rentoudu ja poista stressiä makujen ja värien Aveyronissa. Aveyron on kuin "Ranskan Lappi": karu - vehmas, kylmä - kuuma, kuiva - jokien halkoma alue, jota sana kesytön kuvaisi parhaiten
Makujen Aveyron tarjoaa makuja maailman huipulta; 45 omenalaatua, roquefort-juustoa, Marcillac-viiniä, hapanjuureen leivottua puu-uunissa paistettua leipää, pähkinäöljyä, kastanjahilloa, hunajaa...
Matka koostuu päivittäin yhteisistä, rentouttavista sessioista ja PASI KAUNISTON opastamista tutustumisretkistä lähiseudulle
MATKAOHJELMA
1. päivä
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta jatketaan Münchenin kautta reittilennoilla Toulouseen. Matkanjohtajan johdolla matkataan historiallista Route Romainin-Roomalaisen tien johdattamana Dordon laaksoon, kunnes saavutaan Villecomtalin pieneen kylään. Majoittuminen Hotel De Picoun yksinkertaiseen, mutta viihtyisään perhemajataloon. Hyvää maalaisruokaa ja paikallista Marcillac-viiniä tarjolla kylän ravintolassa. Ilallisen jälkeen rentoutusharjoituksia.
2. päivä
Stressin hallinta
Aamiaisen jälkeen stressin hallinnan opettelemista. Lounastauko. Henkilökohtaiset stressitekijät: kartoitus ja analyysi. Piilotajunnan käyttö stressin purkamisessa ja hallinnassa. Harjoituksia. Illallinen maalaistyyliin. Rentoutusharjoituksia.
3. päivä
Retki Conquesin luostarikaupunkiin
Aamiaisen jälkeen lähdetään retkelle 1000-luvulla korkealle vuoren rinteeseen rakennettuun Conquesin luostarikaupunkiin, joka on Unescon suojelukohteena. Maisemat kauneudellaan ja karuudellaan ilahduttava! Tutustuminen kirkollisiin keskiaikaisiin taideaarteisiin. Lounastauko. Paluu majapaikkaan, illallinen Villecomtalissa. Rentoutusharjoituksia.
4. päivä
Itsetuntemus
Aamiaisen jälkeen jatkuu ohjelma: Miten vaikutan toisiin ihmisiin? Miten toiset ihmiset vaikuttavat minuun? Miten minusta tuli sellainen kun olen? Voinko muuttua ja jos, niin miten? Testejä ja harjoituksia ohjaajan johdolla. Lounastauko Villecomtalissa. Ohjelma jatkuu. Illallinen kylän ravintolassa ja rentoutusharjoituksia.
5. päivä
Esiintymisvalmennus
Aamiaisen jälkeen Pasi Kauniston ja Pasi Koivusen hauskaa esiintymisvalmennusta. Sosiaaliset fobiat, valmennusmenetelmät ja niiden valinta kurssilaisten toiveiden mukaisesti. Lounastauko. Ohjelma jatkuu, harjoituksia. Illallinen ja rentoutusharjoituksia.
6. päivä
Albin, Bosc Toulouse-Lautrecin taidemuseo, Sainte-Cecilen kaderaali
Aamiainen. Päivän kohteena 75 km:n päässä sijaitseva 50.000 asukkaan Albin kaupunki, kuuluisan taitelija Henri de Toulouse-Lautrecin syntymäkaupunki. Vierailukohteina ovat Chateau du Bosc, Toulouse-Lautrecin upea taidemuseo upeassa ympäristössä ja museon vieressä sijaitseva 1200-luvulta peräisin oleva Sainte-Cecilen katederaali, jonka viimeistä tuomiota esittävät seinämaalaukset ja kattokoristeet ovat kestäneet niin vallankumoukset kuin maailmansodatkin.
7. päivä
Kurssin päättäiset
Aamiainen. Henkilökohtaista ohjausta ja omaa aikaa. Lounastauko. Loppupäivällä pidetään yhteinen palaveri kuluneen viikon kokemuksista. Kurssin päätösillallinen.
8. päivä
Aamiaisen jälkeen lähtö kohti Toulousea, josta lento Helsinkiin.
Sääolosuhteet voivat aiheuttaa muutoksia ohjelmaan.
Lentoaikataulu (ajat paikallisia)
03.06. Helsinki-München 13.05-14:35, München-Toulouse 15:20-17:10
10.06. Toulouse-Frankfurt 19:00-20:50, Frankfurt-Helsinki 22:10-01:30
09.09. Helsinki-München 13:05-14:35, München-Toulouse 15:20-17:10
16.09. Toulouse-München 15:35-17:15, München-Helsinki 19:10-22:40
(sitoumuksetta)
LISÄTIETOJA
Henkinen valmennus Pasi Koivunen Oy
puh. 0400 503117
pasi.koivunen@iki.fi
www.pasikoivunen.com, www.rentoutus.fi
IMG

PASI KOIVUNEN
Pasi Koivunen on toiminut lähes kolmen vuosikymmenen ajan henkisen valmennuksen alalla. Pasi tunnetaan alan uranuurtajana ja on tällä saralla monen huippuosaajan hyvä tuttu. Suurelle yleisölle hän on tullut tutuksi lukuisista radio- ja tv-esiintymisistä sekä kolumneista.
Hän on valmentanut menestyksellisesti yristysmaailman edustajia, huippu-
urheilijoita sekä luovia taiteilijoita.

IMG

PASI KAUNISTO
Pasi Kaunisto nousi suuren yleisön suosikkilaulajaksi jo 60-luvulla ja on laulanut itsensä pysyvästi suomalaisten sydämiin siitä lähtien sekä useilla kymmenillä levyillä että esiintymis-
lavoilla. Tämän päivän Pasi on löytänyt itsensä uudenlaisilta lakeuksilta - jo vuosia Etelä-Ranskassa viettäneenä hän on tutustunut sen upeaan luontoon, kyliin ja kaupunkeihin niissä vaellellen ja kiinnostuen niiden mahtavasta historiasta ja maisemista.

IMG
Hinta: 1295€/hlö
  HINTAAN SISÄLTYY
 • lennot Helsinki - München - Toulouse - Frankfurt - Helsinki
 • majoitus hotel de Picoussa kahden hengen huoneissa
 • puolihoito alkaen menopäivänä illallisella ja päättyen paluupäivänä aamiaiseen(päivittäin aamiainen ja illallinen)
 • ohjelman mukainen opetus
 • ohjelman mukaiset retket ja tutustumiskäynnit
 • lentokenttäkuljetukset Ranskassa · lentokenttämaksut ja arvonlisävero

  LISÄMAKSUSTA
 • yhden hengen huone
IMG
Palvelumaksu 10€/lasku
Lomalinja - Aleksanterinkatu 29, 33100 Tampere - puh. (03) 3140 3310, 3140 3300 - lomalinja@lomalinja.fi, www.lomalinja.fi

Lataa PDF-tiedostona tästä

Takaisin etusivulle